GLAD MEDLEM I PACKSHOTCREATOR-TEAMET

image produit

GLAD MEDLEM I PACKSHOTCREATOR-TEAMET

ag berättar gärna mer om vårt smarta koncept, som vi lanserade för 15 år sedan, och assisterar er mer än gärna med att hitta en enkel och smidig inhouselösning för en självständig hantering av all er produktfotografering.

Jag heter Marie Vindevåg

Och är projektledare på PackshotCreator, där jag rådger företag angående våra fantastiska fotolösningar och utbildningar.

SKA VI HÖRAS?

URSPRUNGET TILL PACKSHOTCREATORS KONCEPT

Sedan 15 år tillbaka delar PackshotCreator med sig av sin expertis inom produktfotografering, och föreslår nya resurser för att öka er produktivitet, utan att kompromissa era kvalitetskrav.

 

MER ÄN EN LÖSNING – EN PÅLITLIG PARTNER SOM HJÄLPER ER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Eftersom just ert projekt är unikt, använder vi en metod som beprövats och godkänts av tusentals kunder. Rådgivning, utbildning, utrustning eller direkt hantering av er fotografering av våra experter i era egna lokaler: en samarbetsform som bidragit till våra kunders framgångar.

VÅR BÄSTA REKLAM: TUSENTALS NÖJDA KUNDER

VIDEO BAZARCHIC

Tack vare PackshotCreator kan vi sköta all vår produktfotgrafering internt med en professionnell kvalitet, utan behov av några tidigare kunskaper inom foto. Vi kan även skapa miljöbilder av våra produkter, vilket ger oss möjligheten att presentera dem på ett mer attraktivt och tilltalande sätt.

KUNDCASE: PARFUM DE FRANCE